Olga Binnema

Directeur van Quattro Cosmetics Benelux. Importeur van PurezzO. Met 20 jaar ervaring als Skincare Professional geeft zij sinds 1999 trainingen en lezingen voor Skincare Professionals in Europa. In Total Wellness leest u regelmatig haar columns over peelings.

Rubriek: Algemeen > Columns Datum: 25-08-2017

Lees meer

Monique Aerdts

Monique Aerdts weet alles over ingrediënten aangaande huidverbetering en huidverjonging. Zij schreef hier een succesvolboek over SOS Rimpels. Haar bedrijf Eurotrade Cosmetics distribueert !QMS Medicosmetics. In Total Wellness leest u regelmatig haar columns.

Rubriek: Algemeen > Columns Datum: 25-08-2017

Lees meer

Loreen Schöner

Eigenaar van Pilou Cosmetics. Importeur van Piroche. De basis van deze behandelingen ligt in de Traditionele Chinese Geneeswijzen. In Total Wellness leest u regelmatig haar columns over mooi en gezond.

Rubriek: Algemeen > Columns Datum: 25-08-2017

Lees meer

Esther Lemmens

Esther Lemmens was al in haar jonge jaren bezig met vormen, tekenen en het uiterlijk. Het ontwerpen van iets moois gaf haar altijd energie. Inmiddels is zij zeer goed en breed opgeleid in de permanent make-up. Ze heeft een internationale status verworven en werkt regelmatig in het buitenland waaronder Dubai. Of het nu om Europese, Aziatische of Arabische vrouwen gaat, de behandeling wordt altijd afgestemd op de klant.

Rubriek: Algemeen > Columns Datum: 25-08-2017

Lees meer

Trudy Fietje

Trudy Fietje is ondernemer van smartPULS Emmen en heeft haar bedrijf gestaag zien groeien. Over haar bedrijf leest u In Total Wellness regelmatig haar columns.

Rubriek: Algemeen > Columns Datum: 27-01-2017

Lees meer

Ron Gerrits

Na een carrière bij de politie Den Haag maakte Ron Gerrits de overstap naar het sociaal maatschappelijk werk gemaakt. Woont in Chiang Mai, is de oprichter van de Foundation Creating Balance Thailand. Deze ondersteunt de allerarmste
wees-gehandicapte kinderen in de bergen van Noord-Thailand. (facebook:creating balance thailand foundation).

Rubriek: Algemeen > Columns Datum: 11-12-2016

Lees meer

Diana Bonn

Diana Bonn is business development manager, schoonheidsspecialist en free-lance visagiste.
Werkzaam als Business Development Manager voor Medik8 Benelux sinds april 2013. Van huis uit schoonheidsspecialiste met een ruime ervaring in chemische peels en Skinrolla. Nog steeds actief als visagiste ten behoeve van diverse tv- & filmproducties. De minerale make-up van Susan Posnick sluit volledig aan bij de visie van huidverbeterende behandelingen.

Rubriek: Algemeen > Columns Datum: 11-12-2016

Lees meer

Barbara Linthorst

Barbara Linthorst is oprichter en eigenaar van het Bashya Concept, Opleidingsinstituut voor Holistische Verzorgingen - Groothandel Eco Bio verzorgingsproducten
Stressreductie-technieken in verzorgende behandelingen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau

Rubriek: Algemeen > Columns Datum: 12-05-2016

Lees meer

Lukas Jan Jager LLB

Lukas Jan Jager LLB, columnist op juridisch gebied. Wonend in Tiel en werkzaam bij Avatarium BV Advocaten en Juristen. Specialisatie Ondernemersrecht, openbaar bestuur en Credit Management.

Rubriek: Algemeen > Columns Datum: 26-05-2015

Lees meer

Elif Kiliç

Letterlijk een duizendpoot in de beautybranche. Ruim 7 jaar geleden is zij begonnen als make up artist en docente visagie. Vanaf dat moment is ze zoals ze zelf zegt “verdwaald in de beautywereld”. Ze heeft haar ervaring opgebouwd in verschillende landen, tussen verschillende culturen.Tot slot is ze de eigenaresse van Cosmi Cosmetics, o.a. distributeur van het cosmeticamerk Golden Rose voor de Benelux.

Rubriek: Algemeen > Columns Datum: 17-12-2014

Lees meer

Sandra Jacobs-Mink

Sandra Jacobs, Managing Director Mink Beauty Concepts heeft een medische, cosmetische en zakelijke achtergrond . Zij was 10 jaar commercieel directeur bij een reclamebureau en uitgever van een businessmagazine en sinds 4 jaar directeur Bij Mink Beauty Concepts waarbij zij samen met haar team de merken Phyto5, Phytocure, Mineralogie en Perfect Chic vertegenwoordigt.

Rubriek: Algemeen > Columns Datum: 27-10-2014

Lees meer

Bart Bos

Bart Bos is eigenaar van Bos Vitaal. Importeur van natuurzuivere merken en producten. In Total Wellness leest u regelmatig zijn columns over natuurlijke ingrediënten.

Rubriek: Algemeen > Columns Datum: 20-10-2014

Lees meer

Hylke Boelens

Hylke is diëtiste bij Power Slim en heeft zich gespecialiseerd in proteïnedieten. Zij is verantwoordelijk voor conceptontwikkeling, opleiding en productdevelopment.
In Total Wellness leest u regelmatig haar columns.

Rubriek: Algemeen > Columns Datum: 27-02-2014

Lees meer

Mey Liang

Mey bouwde haar nagelstudio uit tot een toonaangevende groothandel in nagelproducten. Haar opleidingsinstituut The Magnetic Nail Academy leidde duizenden professionele nagelstylisten op. Vanuit het hoofdkantoor in Soesterberg exporteren Mey en haar man de Magnetic producten over de hele wereld. In Total Wellness leest u regelmatig haar columns.

Rubriek: Algemeen > Columns Datum: 10-06-2012

Lees meer

Mijn Total Wellness

Heeft u nog geen account? Klik dan hier

Nieuwsbrief met laatste nieuws en trends ontvangen?

Laat uw e-mailadres hier achter

Copyright © Total Wellness. Alle rechten voorbehouden. Website door Indigio