BEAUTY TRADE SPECIAL 2018

Actuele vakkennis verbreden, inspiratie opdoen, de meest aantrekkelijke deals sluiten met vooraanstaande leveranciers en gelijkgestemde collega’s ontmoeten uit binnen- en buitenland. Er is maar één plek waar dat allemaal samen komt: Beauty Trade special, hét jaarlijkse high quality vakevent voor beauty professionals. Ook dit voorjaar strijkt de top van de branche uit de Benelux weer neer in de Jaarbeurs in Utrecht en wel op 7, 8 en 9 april 2018.

Kloppend hart van de beurs wordt wederom de dynamische beursvloer, dé plek om de nieuwste producten te ontdekken en uitstekende deals te sluiten. Een ander belangrijk en gewaardeerd onderdeel zijn de kennistheaters. Daar vinden bezoekers begin april een uitgebreid programma van boeiende vakinhoudelijke lezingen en presentaties door experts op hun vakgebied. Wie de voeten even rust wil gunnen zoekt een plekje op een van de diverse beauty terrassen. Daar kan iedereen tijdens een lekker hapje of drankje kijken en luisteren naar inspirerende demo’s binnen verschillende thema´s. Er komt bijvoorbeeld een speciaal Men Square, een make-up plein en een Beauty Garden voor alle natuurcosmetica.
Highlight: Professional Beauty Product of the Year
De verkiezing van het Professional Beauty Product of the Year belooft één van de hoogtepunten van het evenement te worden. Tijdens de beurs kunnen de bezoekers via de beursapp stemmen op een aantal producten die een vakjury heeft genomineerd in verschillende categorieën. De winnaars worden 22 april april 2018 bekend gemaakt, tijdens de feestelijke gala-avond van de Beauty Awards.

Overtreffen
Met een kleine 15.000 bezoekende beauty professionals, 170 vooraanstaande exposanten een waardering van 4,5 uit de 5 Facebooksterren werd Beauty Trade special vorig jaar een uniek evenement waar iedereen met een uitstekend gevoel op terug keek.  Hou de website www.beautytradespecial.nl in de gaten voor het programma.
 

Like, deel en praat mee over dit onderwerp:

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 20-12-2017

Vorige pagina

Mijn Total Wellness

Heeft u nog geen account? Klik dan hier

Nieuwsbrief met laatste nieuws en trends ontvangen?

Laat uw e-mailadres hier achter

Copyright © Total Wellness. Alle rechten voorbehouden. Website door Indigio