Bezoek Beauty Trade Festival

Beauty Trade Festival komt terug! Ook dit najaar vindt in Jaarbeurs in Utrecht weer het hipste beauty event van de Benelux plaats. Op 15, 16 en 17 september is het spectaculaire festivalterrein dé plek waar je in een ontspannen nazomersfeertje kennis en inspiratie opdoet over je vak en de beste deals sluit.

Met je vak bezig zijn was nog nooit zo relaxt

Zoiets had de branche vorig jaar nog niet  mee gemaakt: een trendy beauty vakbeurs, helemaal in een relaxte festivalsfeer! Het regende positieve reacties, vandaar dat Beauty Trade Festival ook in 2018 een feit is. Alleen nu nog meer in het festival thema.  Drie dagen lang kunnen beauty professionals  zich straks weer oriënteren op de laatste ontwikkelingen in de beautybranche, kennis vergaren en voordelig inkopen doen.

Best of both worlds

Een bezoek aan Beauty Trade Festival is de ideale combinatie van het nuttige en het aangename. Verwacht vooraanstaande leveranciers op de uitgebreide festivalmarkt die bruist van de nieuwe producten, apparatuur en boeiende demo´s. Maak een keuze uit de geweldige line up van spetterende beauty lezingen, workshops en acts in de verschillende beauty theaters. En krijg je trek van al die indrukken? Laat dan alles even bezinken onder het genot van de heerlijkste foods & drinks van de diverse trendy foodtrucks. Kortom: Beauty Trade Festival is het serieus leuke beauty event voor beauty professionals en de perfecte start van het nieuwe beautyseizoen!

Klik hier en bestel nu je tickets!

Like, deel en praat mee over dit onderwerp:

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 11-07-2018

Vorige pagina

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn Total Wellness

Heeft u nog geen account? Klik dan hier

Nieuwsbrief met laatste nieuws en trends ontvangen?

Laat uw e-mailadres hier achter

Copyright © Total Wellness. Alle rechten voorbehouden. Website door Indigio