Nieuw tijdperk in huidverzorging Epigenetica

!QMS Medicosmetics is een pionier in de aanpak van huidverzorging. Het nieuwe product EpiGen Daily-Detox Serum is een echt voorbeeld daarvan.. Geïnspireerd door de epigenetische wetenschap, is dit laatste product speciaal ontworpen om de schade aan te pakken die de toenemende vervuiling op onze huid heeft.

"EpiGen Daily-Detox Serum vertegenwoordigt een nieuw tijdperk in de ontwikkeling van de huidverzorging," zei Dr. med. Erich Schulte, oprichter van QMS Medicosmetics, "in het ontwikkelen van de formulering keken we naar de wetenschap van epigenetica, omdat dit fysiologische herprogrammeringsproces het vermogen biedt om de genuitdrukking gunstig te beïnvloeden en te wijzigen zonder de DNA-sequentie te veranderen. De vooruitgang die deze techniek biedt, maakt het mogelijk om meer nauwkeurigheid en effectiviteit te leveren bij het verzorgen en repareren van de huid. Het zeer innovatieve actieve ingrediëntencomplex in EpiGen Daily-Detox Serum helpt de negatieve chemische markeringen die de huid beschadigen te deactiveren, terwijl de epidermale regeneratie wordt versneld, het celreinigingsproces wordt geactiveerd en de huidveroudering vertraagd.

EpiGen Daily-Detox Serum helpt de huidcellen zich te ontdoen van verontreinigende stoffen die worden veroorzaakt door interne en externe negatieve invloeden. Het detoxproces wordt ondersteunt. De cellulaire weerstand tegen stress verhoogt en het metabolisme wordt gestimuleerd om de huid te revitaliseren. Centraal in de formule is het innovatieve Epigenetic-Peptide, dat de functie van Royalactin (royal jelly protein) nabootst. Dit heeft een positief effect op de regeneratie van de epidermis en in combinatie met de andere geavanceerde ingrediënten levert dit een gerichte aanpak tegen de impact van vervuiling op de huid.
 

Voor meer informatie over !QMS Medicosmetics :
website: http://eurotrade-cosmetics.eu/qms-medicosmetics/
 

Like, deel en praat mee over dit onderwerp:

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 30-08-2017

Vorige pagina

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn Total Wellness

Heeft u nog geen account? Klik dan hier

Nieuwsbrief met laatste nieuws en trends ontvangen?

Laat uw e-mailadres hier achter

Copyright © Total Wellness. Alle rechten voorbehouden. Website door Indigio