Okra olie, de natuurlijke facelift!

Wat als er nu een olie zou zijn die de spieren kon ontspannen, waardoor je direct een jeugdigere uitstraling krijgt? Wat als er nu een olie zou zijn die de elasticiteit van de huid behoudt en pigmentstoornissen vermindert? Kortom; wat als er nu een olie zou zijn die de huid jong houdt en tekenen van huidveroudering doet vervagen? Die olie is er nu.

Wat is okra-olie?
De olie is afkomstig van de fris aromatische hibiscusplant. De drievoudige werking van de olie gaat tekenen van huidveroudering tegen en vermindert deze.
- Okra-olie exfolieert dankzij de frisse zuren de bovenste laag dode huidcellen, waardoor de huid een frisse gloed krijgt en het licht beter kan weerkaatsen. Zo ontstaat er een stralende, egale teint;
- Daarnaast heeft okra-olie dankzij oligopeptiden intens hydraterende en spierontspannende effecten, waardoor droogtelijntjes verdwijnen, rimpels vervagen en tekenen van een vermoeide blik verdwijnen;
- Ten slotte heeft de olie ook beschermende factoren dankzij de hoge concentratie vitaminen en antioxidanten. Hierdoor worden pigmentvlekken minder opvallend, wordt zonneschade verminderd en krijgt een doffe, grauwe huid weer een verfijnde textuur en zijdezachte aanraking.
-
Wonderolie
De hoge concentraties vitamine E en vitamine C prikkelen de huid om meer collageen en elastine aan te maken. Dit resulteert in een stralende, elastische en satijnzachte huid. Biotine, foliumzuur en de van nature aanwezige fruitzuren kalmeren een onrustige huid, waardoor zelfs de meest gevoelige huid profiteert van een dagelijkse bescherming van okra-olie. De olie voorkomt oxidatieve schade en beschermt tegen biologische veroudering.Dus of je nu last hebt van onzuiverheden, rimpels, een rokershuid of van huidveroudering; met okra-olie geef je je huid dagelijks een vitaminerijke natuurlijke oppepper. Probeer deze wonderolie zelf en geniet van de mooiste huid van je leven. Natuurlijk te koop op Gezonder.nu.

Over Gezonder.nu
Gezonder.nu is al meer dan 10 jaar de leverancier van diverse biologische producten zoals arganolie, cactusvijgolie en pompoenpitolie. Gezonder.nu levert natuurlijke en gezonde verzorgingsproducten.
De producten worden op duurzame wijze geproduceerd.
Bestellen kan online op www.gezonder.nu
 

Like, deel en praat mee over dit onderwerp:

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 10-02-2018

Vorige pagina

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn Total Wellness

Heeft u nog geen account? Klik dan hier

Nieuwsbrief met laatste nieuws en trends ontvangen?

Laat uw e-mailadres hier achter

Copyright © Total Wellness. Alle rechten voorbehouden. Website door Indigio