Slaap je mooi met Silberries

Silberries, het moerbeizijden kussensloop dat bewezen mooier maakt. Tijdens het slapen doet het kussensloop haar werk en zo maakt u uw nachtrust onderdeel van uw dagelijkse schoonheidsverzorging. Silberries is een nieuw product dat is ontwikkeld door Trudy Fietje, eigenaar van smartPULS Emmen.

Weldaad voor de huid
Moerbeizijde heeft een bijzondere vezel: Deze vezel heeft een betere vochtopname en afgifte dan de normale (wild)zijde. Dit maakt uw huid gladder en uw haar zachter. U wordt wakker zonder slaapvouwen en uw haar blijft beter in conditie en in model. De zachte textuur van het kussen voelt aangenaam warm als het koud is en koelt bij hogere temperaturen. De chique uitstraling geeft u een gevoel van luxe. Dit 100% natuurproduct wordt aanbevolen door dermatologen.

Silberries gebruikt voor haar kussenslopen de beste Chinese moerbeizijde die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen gekweekt wordt. Moerbeizijde bestaat uit onder meer 18 eiwitten. Het eiwit fibroïne heeft dezelfde eiwitstructuur en pH waarde als onze huid. Dit zorgt voor de helende en hydraterende werking voor huid en haar.


Over Trudy Fietje
“Mijn dagelijkse werk is mensen mooier maken. Samen met mijn team aan ervaren schoonheidsspecialistes laat ik de klanten van mijn schoonheidsinstituut smartPULS Emmen stralen door gelaatsbehandelingen, gewichtsbeheersing of een schitterende make up. In de basis is het uitgangspunt de natuur haar werk laten doen. Daarmee is mijn idee voor slapend mooier geboren. Moerbeizijde, een schitterend natuurproduct dat uw huid doet stralen en uw haar laat glanzen. Al met al ben ik anderhalf jaar bezig geweest met de ontwikkeling en productie van Silberries. Het eindresultaat is een prachtig product. Wie wil er nu niet slapend mooier worden?”

Meer info: www.silberries.nl

 

Like, deel en praat mee over dit onderwerp:

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 30-05-2017

Vorige pagina

Mijn Total Wellness

Heeft u nog geen account? Klik dan hier

Nieuwsbrief met laatste nieuws en trends ontvangen?

Laat uw e-mailadres hier achter

Copyright © Total Wellness. Alle rechten voorbehouden. Website door Indigio