Terug naar de oorsprong van de natuur!

Het awardwinnende merk Éminence Organic Skin Care is eindelijk in Nederland verkrijgbaar. Deze sensationele huidverzorgingslijn uit Hongarije is al omarmd door vele celibrities in de Verenigde Staten. . Alle producten zijn volledig handgemaakt met behulp van organische ingrediënten en zorgen voor geweldige resultaten.

Wat maakt Éminence Organic Skin Care bijzonder?
Éminence Organic Skin Care behandelt een breed spectrum aan huidverzorgingen en huidverjongingen. Op resultaat gericht! Alle producten worden gewonnen op de Certified Organic Farm op het Hongaarse platteland nabij Fülöpjakab, zo’n drie uur van Boedapest. Decennia van kruidenvakmanschap gecombineerd met moderne innovaties zorgen ervoor dat Éminence tot de meest krachtige, chemievrije huidverzorgingstechnieken behoort. Met meer dan een halve eeuw vakmanschap in de biologische en kruidenwereld, ongeëvenaarde huidverjongingstechnieken, gecombineerd met moderne innovaties in huidverzorging en verbetering is Éminence een van de meest werkzame organische huidverzorging van deze tijd. Met verbazingwekkende resultaten.

Unieke ingrediënten
De producten bevatten de hoogste kwaliteit van de in de natuur voorkomende ingrediënten op aarde. Speciale aandacht wordt gegeven aan het kiezen en ontwikkelen van wetenschappelijke combinaties van biologisch geteelde groenten, fruit, bloemen, kruiden en andere natuurlijke plantaardige ingrediënten die bekend staan om hun verfraaiende en therapeutische eigenschappen. Stone Crop is één van deze unieke ingrediënten. Dit extract werkt vitaliserend en ondersteunt de opbouwende processen in de huid. Stone Crop werkt eveneens zeer effectief op pigment. De Yam&Pumpkin is ideaal voor rijpere en droge huiden.

Over Éminence Organic Skin Care
Het bedrijf is opgericht in 1958 in Hongarije en opereert inmiddels vanuit Vancouver. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een absolute hoofdrolspeler in de beautyindustrie. In meer dan 50 landen geliefd onder salon- en spa-eigenaren en consumenten, onder wie vele beroemdheden. Al 8 jaar op een rij awardwinnaar in de categorie Organic Skin Care. Éminence gaat zeer innovatief en resultaatgericht te werk en is goed voor de wereld: voor elk verkocht product wordt een boom geplant. Daarnaast levert de opgerichte Kids Foundation iedere dag gezonde maaltijden aan zieke kinderen.
Éminence Organic Skin Care is verkrijgbaar bij de betere schoonheidsspecialist en via www.eminenceorganics.nl
 

Like, deel en praat mee over dit onderwerp:

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 11-02-2018

Vorige pagina

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn Total Wellness

Heeft u nog geen account? Klik dan hier

Nieuwsbrief met laatste nieuws en trends ontvangen?

Laat uw e-mailadres hier achter

Copyright © Total Wellness. Alle rechten voorbehouden. Website door Indigio