World's Best Spa Brand 3 maal op rij

Zowel de award van 2015, 2016 als die van dit jaar 2017 zijn een erkenning voor het werk van Dr. Med. Erich Schulte. Op de glamoureuze uitreikingsceremonie heeft Dr.Med. Eric Schulte dan ook zelf de prestigieuze award in ontvangst mogen nemen.

!QMS Medicosmetics kent een gamma van huidverzorgings- en spa- behandelingen dat wereldwijd wordt erkend voor zijn uitzonderlijke effectiviteit. Dr. Schulte’s passie voor het bevorderen van de wetenschap van huidverzorging wordt weerspiegeld in elke persoonlijk ontwikkelde formulering. In de elitewereld van de cosmetica staat hij erom bekend nieuwe wegen in te slaan en zichzelf steeds te willen overtreffen. Het resultaat is een uniek huidverzorgingssysteem dat wetenschappelijk is geperfectioneerd door jaren van klinisch onderzoek. De cosmetica kent de perfecte balans van state-of-the-art ingrediënten in combinatie met de meest geavanceerde transdermale dragers. Deze zeer effectieve producten zijn de basis van !QMS Medicosmetics.

Nieuw tijdperk in de huidverzorging
!QMS Medicosmetics staat bekend als een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen” met huid identieke collageen. Collageen zorgt er namelijk voor dat de huid blijft stralen, voldoende vocht bevat en dus "strak" blijft zitten. Na het 30e levensjaar stopt de huid met de aanmaak van collageen en treed de huidveroudering onherroepelijk op.
En ook dit jaar toonde !QMS Medicosmetics zich met het nieuw product EpiGen Daily-Detox Serum weer als pionier in huidverzorging. Geïnspireerd door de epigenetische wetenschap, is dit vernieuwende product speciaal ontworpen om de schade aan te pakken die de toenemende vervuiling op onze huid heeft.

Meer informatie:

Eurotrade Cosmetics, Rijksweg 959, B- 3650 Elen

T.:(32)89/865055, www.eurotrade-cosmetics.eu

Like, deel en praat mee over dit onderwerp:

Rubriek: Beauty > Beauty Datum: 20-12-2017

Vorige pagina

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn Total Wellness

Heeft u nog geen account? Klik dan hier

Nieuwsbrief met laatste nieuws en trends ontvangen?

Laat uw e-mailadres hier achter

Copyright © Total Wellness. Alle rechten voorbehouden. Website door Indigio